У Черкасах 21 поліцейський служби освітньої безпеки склав Присягу українському народові

Присягу складали на території Головного управління Національної поліції в Черкаській області. На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих українців під час військової агресії росії. Про це інформують у пресслужбі поліції області.

18 жінок та троє чоловіків пройшли усі етапи відбору, зокрема, співбесіди із членами поліцейської комісії та наразі приступлять до шестимісячної первинної професійної підготовки у відомчих вишах. Сьогодні поліцейські урочисто у присутності рідних, близьких та друзів  склали Присягу. З цією важливою подією їх привітали керівник поліції області Олег Гудима та колеги.

“Сьогодні ви стали однією поліцейською родиною. Попереду у вас насичене щоденними подіями професійне життя. Будьте вірними Присязі, будьте сильними та ніколи не здавайтеся. Вірю, що кожен з вас з відповідальністю прийшов на нелегку службу і буде вірно служити українському народові”, — сказав начальник ГУНП в Черкаській області Олег Гудима.

“Попереду у вас кількамісячне навчання, ви маєте гідно скласти й це випробування і вже добре підготовленими поліцейськими служби освітньої безпеки, служити та захищати у лавах поліції Черкащини”, — зазначив начальник відділу організації служби освітньої безпеки Володимир Міщенко.

Джерело: dzvin.media