Житель Черкас убив 15 ударами ножем власну бабусю — хотів відібрати її телефон

Джерело: regionews.ua

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 70-річної жінки у Черкасах, яке сталося 14 липня

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на поліцію Черкащини.

“21-річний онук розправився зі своєю бабусею через бажання заволодіти її мобільним телефоном. Він завдав до 15 ударів ножем. Жінка отримала несумісні з життям травми та померла на місці. Наразі зловмисник під вартою”, — розповіли у поліції.

Тіло жінки зі слідами насильницької смерті виявили 14 липня у будинку на вулиці Сумгаїтській.

Слідчі, які прибули на місце події, з'ясували, що у квартирі пенсіонерка проживала разом зі своїм онуком, якого вдома на момент нашого приїзду не було. Через деякий час правоохоронці розшукали 21-річного фігуранта, він також причетний до ще кількох правопорушень.

”Правоохоронці з’ясували, що під час сімейного конфлікту онук з ножем накинувся на бабусю через бажання заволодіти її майном, а саме мобільним телефоном, заради наживи. Беззахисній літній жінці зловмисник завдав до 15 ударів ножем, від яких потерпіла померла на місці”, — йдеться у повідомленні.

Фігуранту повідомили про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України — умисне вбивство з корисливих мотивів. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині під час сварки 45-річна жінка вдарила ножем у ногу свою 72-річну матір. Внаслідок масивної крововтрати пенсіонерка померла на місці події.