Туристів попередили про дивні вимоги до одягу, через які їх можуть зняти з літака

Джерело: .unian.ua
Багато авіапасажирів навіть не підозрюють, що їх можуть не пустити в літак через їхній зовнішній вигляд.

Туристи вже давно звикли, що персонал авіакомпаній, особливо бюджетних, буває дуже прискіпливий до багажу під час посадки на літак.

Однак також у авіапасажирів можуть виникнути проблеми і через певні види одягу – в кращому випадку їх попросять прикрити неналежний елемент гардеробу, а в гіршому – взагалі відмовлять у посадці, попереджає видання Mirror.

Зокрема, за даними джерел, цього літа для пасажирів Jet2, Ryanair, TUI і Easyjet зростає ризик бути знятими з рейсу через невідповідний одяг.

При цьому стюардеса з 30-річним стажем Мері Джо Мансанарес у розмові з CNN Travel пояснила, що причиною цього є бажання авіакомпаній припиняти потенційні конфлікти в небі ще на землі.

“Ви повинні зробити своїм пріоритетом вирішення проблем на місцях, стежачи за тим, щоб не було агресії. Коли ви підніметеся на висоту 30 000 футів, між пасажирами може зав’язатися розмова, жарти або недоречні коментарі. Додайте трохи алкоголю, і ви, можливо, здійсните незаплановану посадку, а цього ніхто не хоче”, – пояснила вона.

Ще одна стюардеса в коментарі The Sun додала, що персонал авіакомпанії має право не допускати на рейс людей, які вбрані не так, як вони вважають прийнятним.

“Тут є кілька очевидних прикладів, зокрема, футболки з нецензурними словами або образливими логотипами, які людей регулярно просять прикрити або зняти, перш ніж вони потраплять на борт”, – зазначила вона.

Крім того, у пасажирів можуть виникнути проблеми з посадкою на рейс через брудний, рваний або занадто відвертий одяг. Також варто уникати пляжного одягу.

Крім цього, туристів, які летять у пункт призначення, де діють певні закони щодо одягу або суворі культурні норми, закликають одягатися згідно з цими вимогами ще до того, як вони увійдуть у літак.

Як повідомляв УНІАН, раніше бортпровідник пояснив, чому туристам варто назавжди забути про шорти в літаках.

Також експерти розповіли, яке взуття в жодному разі не можна взувати в літак – і це не тільки туфлі на шпильках.