У США загублений кіт подолав майже 1500 кілометрів, аби дійти додому

Джерело: life.pravda.com.ua

2-річний кіт сіамської породи Рейн Боу, який загубився на території Єллоустонського національного парку (США), зміг знайти дорогу і самостійно повернутися додому через два місяці після зникнення.

Власники тварини Сюзанна та Бенні Ангіано виявили втрату кота в червні під час відвідин національного парку, пише CNN.

Двоє котів на лежанціРейн Боу зі своєю сестрою Сюзанна Ангіано

Спершу пара намагалася самотужки знайти Рейн Боу – кота старалися заманити назад його улюбленими ласощами та іграшками. Однак усі спроби були марними.

“Мій чоловік – мій герой, адже він щодня годинами блукав лісом у пошуках кота.

ВІДЕО ДНЯ

Нам довелося піти без нього (Рейн Боу – ред.). Це був найважчий день, я почувалася так, ніби зраджую його”, – розповіла Сюзанна.

Власниця тварини сказала, що ніколи не втрачала надії знайти свого зниклого вихованця. Однак через місяць після інциденту пара прийняла до родини іншого кота, аби той склав компанію сестрі Рейн Боу.

Через 61 день після зникнення тварини подружжя отримало сповіщення про його виявлення – тварина перебувала в місті Розвілль, що приблизно за 450 кілометрів від дому.

Загалом коту вдалося подолати відстань близько 1500 кілометрів від Єллоустоунського парку, що в штаті Вайомінг, до Каліфорнії.

Рейн Боу мав поганий стан здоров’я, але його вдалося ідентифікувати завдяки мікрочипу. Перші кілька ночей знайда пробув у помешканні жінки, яка його виявила.