ДП “Ліси України” передало військовим три десятки пікапів

Лісівники зробили подарунок військовим. Вони передали 13 підрозділам ЗСУ три десятки пікапів — Mitsubishi L200, Volkswagen Amarok та інших моделей. Про це повідомив генеральний директор ДП «Ліси України».

Подарунки отримали 68-ма та 71-ша окремі єгерські бригади, НГУ «Хартія», 128-ма гірсько-штурмова бригада, 55-та артилерійська бригада «Запорізька Січ», 150-та механізована бригада, 129-та та 110-та окремі бригади територіальної оборони та інші підрозділи.

Техніка надійшла з господарств Поліського, Центрального, Карпатського та Північного офісів ДП «Ліси України». Як зазначається, всі машини доглянуті та в доброму технічному стані.

«У лісових господарствах ще зберігається гострий дефіцит транспорту. Потрібні автомобілі для патрулювання, гасіння пожеж, господарської діяльності. Але, закуповуючи нові машини, ми одразу плануємо передачу автомобілів ЗСУ. Загалом з початку війни лісівники надали Збройним силам понад 1100 одиниць транспорту», — повідомив Юрій Болоховець.

У підрозділах, які отримали машини, служать мобілізовані працівники підприємства.

«Намагаємося тримати з ними зв’язок, збирати їхні потреби та підтримувати, наскільки це можливо. Крім автомобілів, чи не кожного тижня від Спілки воїнів-лісівників направляємо дрони, засоби РЕБ та багато іншого. З початку війни сума безповоротної допомоги від лісівників перевищила 1,5 млрд грн», — зазначив Болоховець.

У ДП «Ліси України» допомагають Збройним силам не лише технікою. Цього року підприємство безоплатно передало Збройним силам деревини на майже 300 млн грн.

Джерело: dzvin.media