З’явилося нове відео жорсткого затримання чоловіка: у Закарпатському ТЦК виступили з поясненнями

Джерело: regionews.ua

У мережі поширюють відео жорсткого затримання чоловіка людьми у військовій формі поблизу Мукачівського ТЦК на Закарпатті

Закарпатський обласний ТЦК прокоментував відео, передає RegioNews.

Там заявили, що чоловік підійшов до дверей Мукачівського ТЦК та вдарив скляною пляшкою військовослужбовця по голові. Саме через це його й затримали.Подія сталася сьогодні 12 вересня.

“Агресивно настроєний громадянин, якого видно на відео, підійшов до вхідних дверей Мукачівського РТЦК та СП та постукав у них. Перебуваючи у добовому наряді військовослужбовець відкрив двері. У цей же час, візитер зненацька вдарив військовослужбовця скляною пляшкою по голові і намагався втекти”, – йдеться у повідомленні.

Після цього, як зазначається у повідомленні, група військовослужбовців зі складу добового наряду Мукачівського РТЦК затримали нападника. У ТЦК запевнили, що застосували силу, щоб кривдник не втік до прибуття поліції.

“Їх дії були адекватними, швидкими та рішучими, оскільки ситуація вимагала негайного реагування на неадекватну та агресивну поведінку молодика. Нападника було передано наряду патрульної поліції”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що військовослужбовця, на якого було скоєно напад, госпіталізували.

У ТЦК додали, що наразі проводиться перевірка обставин інциденту, поліція з’ясовує обставини цієї події, включно з оцінкою дій військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше Одеський територіальний центр комплектування заявив про “чергову дискредитацію військових” після публікації відео, де їхній працівник напав на жінку. Там кажуть, що жінка перешкоджала роботі військкомату, блокуючи ворота.