Побиття ветерана у Смілі: ще двом підозрюваним обрали запобіжний захід

Джерело: regionews.ua

Суд відправив під цілодобовий домашній арешт двох фігурантів справи про побиття ветерана у місті Сміла, що на Черкащині. Напередодні запобіжний захід обрали головному підозрюваному

Про це повідомив Офіс генпрокурора, передає RegioNews.

Цих двох фігурантів підозрюють у хуліганських діях щодо військовослужбовця за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк до 5 років або до 4 років позбавленням волі.

Також головному підозрюваному повідомили про нову підозру — у вимаганні, хуліганстві, незаконному зберіганні зброї та наркотиків (ч. 4 ст. 189, ч. 2 ст. 296, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 309 ККУ).

Напередодні суд уже призначив йому безальтернативне перебування під вартою протягом 60 днів.

Нагадаємо, нещодавно у місті Сміла, що в Черкаській області, побили комісованого після поранення військовослужбовця Анатолія Гончаренка. Відео побиття поширилося у соцмережах. Його побив місцевий авторитет Вадим Долотенко.

Офіс генпрокурора повідомив про початок розслідування щодо побиття ветерана у Смілі на Черкащині, відео якого розлетілося у соцмережах. Чоловікові, який побив ветерана, було оголошено про підозру.

Також повідомлялося, що 28-річного зловмисника вже затримала поліція. Він переховувався від правоохоронців в одному з готелів у Черкаській області.