Тренерів черкаських олімпійців відзначили пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» — Новини Черкас за сьогодні

Тренерів двох черкаських олімпійців відзначили пам’ятним знаком “За заслуги перед містом Черкаси”.

Про це повідомили в пресслужбі Відділення НОК України в Черкаській області.

Відтак відомо, що сьогодні депутати Черкаської міської ради проголосували за те, щоб нагородити тренера-стрільця Віктора Нагнія пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» І ступеня. Віктор — тренер Сергія Куліша.

Раніше ми писали про те, що сьогодні черкаські депутати проголосували за надання спортсмену Сергію Кулішу звання “Почесного громадянина міста Черкаси”.

На Олімпійських Іграх 2024 року Сергій Куліш здобув срібну нагороду в стрільбі з малокаліберної гвинтівки. 

Варто також нагадати, що нещодавно Володимир Зеленський привітав переможців і призерів Олімпійських ігор та їхніх тренерів із Днем Незалежності та відзначив їх державними нагородами.

Срібному призеру Олімпійських ігор зі стрільби кульової — Сергію Кулішу Президент вручив нагороду — орден «За заслуги» ІІ ступеня.

«Хотів би зібрати колекцію олімпійських нагород»: інтерв’ю зі срібним призером Сергієм Кулішем (ФОТО, ВІДЕО)

Також відзнаку отримає тренерка іншого черкасця, який цьогоріч теж прославив наше місто на Олімпіаді, Іллі Ковтуна, який здобув «срібло» в гімнастиці. Ірині Надюк вручать пам’ятний знак «За заслуги перед містом Черкаси» І ступеня.

Нагадаємо, що 5 серпня Ілля Ковтун приніс Україні ще одне олімпійське “срібло”. Юнак здобув перемогу у фіналі Олімпіади-2024 на паралельних брусах.

Також читайте: «Ліквідація сліду РПЦ в Україні може зайняти не один рік», — черкаський юрист про заборону УПЦ МП

Джерело