У Львові працівниця ОВА показала середній палець на прохання встати під час гімну: чим все закінчило

Джерело: life.pravda.com.ua

У День Державного прапора у середмісті Львова провели захід на підтримку полонених українських захисників та тих, хто зник безвісти. Під час виконання гімну одну з містянок, яка виявилася працівницею обласної військової адміністрації, попросили встати. У відповідь на це вона показала непристойний жест – середній палець.

Відео інциденту у Facebook опублікувала учасниця заходу, волонтерка Леся Менкуш-Мальків.

У коментарі “УП. Життя” жінка розповіла, що в той день захід на підтримку військовослужбовців розпочався на Соборній площі поблизу пам’ятника Тарасу Шевченку.

Пізніше близько тисячі учасників з прапорами та плакатами в руках вирушили до будівлі Львівської державної військової адміністрації, де звернулися до тамтешньої влади.

За словами Лесі, активісти розташувалися у сквері поблизу ОВА. Вони вигукували гасла, використовували гучномовці, завдяки яким змогли звернути на себе увагу чиновників.

ВІДЕО ДНЯ

Учасники заходу спілкувалися з посадовцями, до яких звернулися з проханням сприяти поверненню українських бійців з російського полону.

65-річна пані Леся зізнається, що не змогла провести всю акцію, стоячи на ногах, тому в який момент вирішила присісти на лавку неподалік пам’ятника В’ячеславу Чорноволу.