Пасажири з дітьми ніколи не отримають підвищення класу в літаку, – досвідчена стюардеса

Джерело: .unian.ua
Водночас бортпровідниця зізналася, що персонал літаків намагається максимально уникати безкоштовного апгрейду на прохання пасажирів.

Багато пасажирів, купуючи місця в економклас, йдуть на різні хитрощі, щоб отримати підвищення класу в літаку. Втім, є одна категорія пасажирів, яким це ніколи не світить.

Як розповіла досвідчена стюардеса на TikTok-каналі LADbible TV, пасажири з дітьми ніколи не отримають апгрейд у літаку.

“Не беріть дітей, тому що вони ніколи не посадять дітей у вищий клас, ніколи… Вони ніколи не посадять дитину у вищий клас або преміум-економ, тому що діти зазвичай заважають іншим пасажирам, тому вас ніколи не посадять туди з дітьми”, – констатувала жінка.

Водночас вона порадила всім пасажирам, які бажають переміститися з економкласу в бізнесклас, одягатися відповідним чином.

“Одягайтеся для салону літака, в якому ви хочете опинитися”, – зазначила вона.

Як отримати апгрейд вашого місця в літаку

Також підвищити клас допоможе ввічливе ставлення до команди літака, бо “погана поведінка ніколи не винагороджується”.

Водночас бортпровідниця зізналася, що персонал літаків намагається максимально уникати безоплатного підвищення класу на прохання пасажирів, оскільки “вони насправді люблять, щоб люди платили за те, що вони розраховують отримати, тому вони намагаються не підвищувати пасажирам клас безоплатно, якщо це насправді можливо, вибачте”.

Як повідомляв УНІАН, раніше авіапасажирам розповіли, яких місць варто уникати, щоб не сидіти поруч із дітьми.

Також учені з’ясували точний час початку істерик у маленьких дітей у літаках, давши батькам кілька порад, як “пережити” переліт із малюками в літаку.