Бондаренко розповів, за яких умов тролейбуси зможуть їздити під час вимкнень світла — Новини Черкас за сьогодні

Якщо не відключати п’ять великих підстанцій по місту, які забезпечують роботу всього тролейбусного парку, електротранспорт в Черкасах, на думку міського голови Анатолія Бондаренка, зможе безперебійно курсувати попри вимкнення світла.

Про це він заявив під час етеру в студії видання “ВиЧЕрпно”.

За його словами, коли вимикають той чи інший мікрорайон, то виникає питання — під’єднати їх до ліній, які не вимикаються, чи не вимикати їх, аби тролейбуси рухалися постійно.

“Фактично, як тільки вимикають світло — не лише тролейбуси стають, збивається ритм життя, щоб його налаштувати — треба час”, – сказав Анатолій Бондаренко.

Раніше ми писали, що, як розповів Анатолій Бондаренко, міський голова не відповідальний за графіки вимкнення електроенергії та жодним чином не може впливати на подання світла в будинки за певними адресами.

Також міський голова пояснив, що в Черкасах уже розпочали дбати про те, аби навіть під час планового вимкнення світла на дорогах міста працювали всі світлофори.

Окрім того, він повідомив, що до початку опалювального сезону Черкаси матимуть майже 20 когенераційних установок, а в “острівному” режимі Черкаси зможуть функціонувати тривалий час.

Більше про це та інше в нашому ефірі:

Анатолій Бондаренко у студії

Джерело