Тарас Цимбалюк розповів, що значить для нього світло та святі місця

Зірковий актор з Черкащини Тарас Цимбалюк написав філософський пост про релігію та світло.

“Кожен з нас – світло! Як на те пішло, вважаю, що Ісус – не єдиний син. Зараз не про віру і релігію. Вже десь писав: я на це дивлюсь, як, наприклад, на певний пласт фантасмагорії. Але нікому не навʼязую своє бачення і не засуджую вірян.

Чому не єдиний син? Бо кожен землянин – достойний подібного. Для мене є єдиний бог на цій планеті – це я і рідні та близькі мені люди!

Тільки однодумці дають поштовх і вайб. Тільки справжні друзі підставляють плече, а та сама знає, як зробити кльово. І тільки через призму віри в себе можна вірити у різних богів. І тільки ти – творець! Відштовхнись від цього.

Людина – істота, що постійно шукає джерело, куди спрямувати потік своєї віри. Крішна, Ісус, Арес, Марс і ще сотні богів, яких придумало людство за свою історію – тому доказ.

Але зара про інше: Побачити світло можна просто сидячи в таксі. Свічка з переходу – та сама свічка, що і у Михайлівському соборі. Святі місця дійсно є. Але тільки тобі вирішувати, що для тебе є святе місце: батьківський дім, де формувалось все найрідніше, чи дивна установа, де ікона, якій хочеться довіритися, коштує дорожче ніж зимова гума. І це тільки вам вирішувати і вам наповнювати і наповнюватись. Ніхто не розправить ваші крила крім вас і людей, що готові йти за вами!” – написав актор у Інстаграмі.

Джерело: dzvin.media