Пункт психологічних практик: психологи поліції та військовослужбовці обмінювалися досвідом

В рамках реалізації проєкту», психологи служби психологічного забезпечення ГУНП в Черкаській області взяли участь у спільній нараді з психологами Національної гвардії України. Про це інформують у пресслужбі поліції області.

Мета проєкту — зміцнення кадрового потенціалу та збереження психічного здоров’я працівників, розвиток резильєнтності, психологічних вмінь та знань, покращення і стабілізація емоційного стану, руйнування стигми, реабілітація, сталість надання психологічних послуг.

Під час спільної наради колеги обговорили порядок взаємодії між фахівцями психологічних служб, план дій щодо впровадження проєкту, використання якісних і дієвих інструментів психологічної підтримки військовослужбовців та службовців різних підрозділів системи Міністерства внутрішніх справ.

Даний проєкт орієнтований на проведення заходів з використанням психологічних методів і підходів для підтримки ментального здоров’я кожного. В його межах реалізовуються психологічні активності від психоедукаційних занять, психологічних тренінгів до психологічної реабілітації та відновлення.

Джерело: dzvin.media