Працівнику Черкаської прокуратури, якого підозрюють у педофілії, обрали запобіжний захід

Джерело: regionews.ua

Підозрюваному у сексуальному насильстві над дитиною прокурору з Черкас 17 жовтня у Печерському райсуді міста Києва обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Про це повідомили в Офісі генпрокурора, передає RegioNews з посиланням на “Суспільне”.

Працівника Черкаської обласної прокуратури затримали ввечері 16 жовтня за підозрою у педофілії, а 17 жовтня правоохоронці повідомили затриманому про підозру за декількома статтями Кримінального кодексу.

Цього ж дня у Печерському районному суді м. Києва було внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Суддя повністю задовольнив клопотання прокурора та обрав підозрюваному безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Також в правоохоронних органах повідомили імʼя підозрюваного — йдеться про Сергія Гармаша. Це начальник відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідування Черкаської обласної прокуратури. Одружений та має доньку.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Черкасах затримали працівника однієї з обласних прокуратур. Його підозрюють у сексуальних домаганнях та розбещенні дитини.